Skip links

Carraro
proizvodi.

Pogledajte asortiman nekih
od naših dostupnih proizvoda.

Carraro ulja visokih performansi.

Carraro oil

CarraroOil maziva su dizajnirana da obezbede optimalno podmazivanje i visoku zaštitu od habanja za širok spektar proizvoda kao što su transmisije, kočnice, kvačila, menjači i motori.

Najbolji način da svoju opremu očuvate zdravijom za duže vreme je korišćenjem samo CarraroOil proizvoda, kreiranih od strane samog proizvođača prenosnih sistema u saradnji sa vodećim kompanijama na tržištu maziva.

CarraroOil maziva, koja se već koriste u proizvodnim pogonima Carrara kao prvo punjenje za traktore, osovine i menjače.

Za automobile, komercijalna, poljoprivredna i građevinska vozila

Carraro FILTERI

Zahvaljujući saradnji sa prvim dobavljačem opreme, novi proizvod je postao deo Carraro Beiond asortimana: filteri motora marke Carraro!

Carraro filteri za vazduh, ulje i gorivo obezbeđuju maksimalnu zaštitu i visoke performanse, ispunjavajući standarde kvaliteta koje zahteva proizvođač vozila.

Primene su različite: od poljoprivrednih mašina do građevinske opreme i od automobila do komercijalnih vozila.

za poljoprivredne traktore donje ruke

Carraro AUTOMATSKE KUKE

Automatske kuke su još jedan proizvod koji Agroitalija Parts nudi svojim kupcima sa ciljem pružanja najvišeg nivoa udobnosti i produktivnosti.
Ovaj dodatak vam omogućava da povežete i isključite bilo koju opremu na traktoru bez ručne intervencije. Udobno sa vozačevog sedišta moguće je obavljati ove zadatke lako i bezbedno.
Prednosti

Više produktivnosti, manje napora Spajanje i odvajanje se odvijaju udobno na sedištu vozača, što omogućava optimizaciju radnog vremena.
Dizajniran "ad hoc"
Kuke garantuju sigurno i brzo spajanje, u pogledu stepena slobode oscilovanja za svaku kategoriju traktora sa odgovarajućom radnom opremom. U svim mogućim položajima u kojima kuka radi, ne stvara smetnje ostaloj opremi.

Sigurnost
Kuke su opremljene potpunim sigurnosnim sistemom protiv otpuštanja. Oslobađanje se vrši samo namernim mehaničkim dejstvom. Teški testovi korišćenja omogućili su nam da osiguramo da je sistem bezbedan u bilo kom okruženju i sa bilo kojim alatom.

Kvalitet

Kuke su kompaktne, izdržljive i zaštićene od spoljašnjih uticaja.


Lako održavanje
Kontrolni uređaji kuke, zatvoreni unutar iste kuke, mogu se lako rastaviti, očistiti i ponovo sastaviti za kratko vreme.

Popravka Carraro osovine ili menjača zahteva dobar alat

Carraro ALATI

Da bi zadovoljio potrebe profesionalaca, Carraro je dizajnirao i testirao najbolje rešenje za obavljanje svih operacija bezbedno i sa najvećom preciznošću, kako bi obezbedio profesionalnu popravku bez sumnje u performanse popravljenog proizvoda. Pored toga, Carraro želi da obezbedi najveću fleksibilnost po što nižim mogućim cenama, nudeći tržištu modularne alate koji se mogu koristiti, na odgovarajući način kombinovani, za popravku i osovina i menjača.

Kompleti alata su dizajnirani da pruže profesionalcima alate neophodne za ispravan rad svih Carraro proizvoda na datom tipu vozila.

Profesionalni radni sto koji je dizajnirao i patentirao Carraro

Carraro PROFESIONALNI RADNI STO

Da bi garantovao visoke standarde i kvalifikovanu popravku i održavanje, Carraro takođe obezbeđuje svim radionicama profesionalni radni sto, dizajniran i patentiran od strane Carraro-a, koji se može sklopiti u različitim varijantama i na kome se mogu održavati svi tipovi Carraro osovina i menjača.

Centralizovani komplet za podmazivanje Easi LubTM

Carraro Easy Lub

Easi LubTM dolazi iz saradnje između Carraro-a i Linkolna. To je rešenje koje garantuje pravilno podmazivanje upravljačkih i visećih osovina. Ovaj komplet, napravljen od razdelnika i sistema cevi visokog pritiska, omogućava da prava količina maziva brzo i istovremeno stigne do svih kritičnih spojeva osovine.

Prednosti
Dok standardna upravljačka osovina ima malo tačaka za podmazivanje, osovina sa nezavisnim suspenzijama može imati do 24. Sa Easi LubTM imaćete samo dve tačke za podmazivanje, u najkompleksnijem rešenju: tako izbegavate da očistite sve podmazivače i možete uštedeti više od sat vremena za operaciju podmazivanja.

Easi LubTM, preko razdelnika i patentiranog sistema ventila i klipova, može da obezbedi pravu količinu masti u svakom spoju, eliminišući na taj način svaki mogući gubitak maziva. Zahvaljujući pravilnom i kontinuiranom podmazivanju, Easi LubTM vam pomaže da maksimizirate performanse osovine; poboljšavajući efikasnost i izdržljivost a tako ćete produžiti životni vek vaše mašine.

Carraro